10 de setembre 2007

Amb la bici en el metro...

Bicicletes al metro de València ( extret de la pàgina oficial)

A continuació se li mostren la normes vigents per al transport de bicicletes en el Metro:
  1. El transport de bicicletes en les unitats de Metro València és gratuït.
  2. Cada viatger podrà transportar una bicicleta.
  3. Les bicicletes se situaran en les plataformes de manera que en tot moment vagen subjectes pel seu portador, procurant no molestar als altres viatgers.
  4. S'admetran fins a 2 bicicletes per plataforma.
  5. Els dies laborables a l'efecte de circulació, es permetrà l'accés de bicicletes en totes les hores del dia i per als viatges realitzats amb origen i destinació entre les estacions dels trams de superfície.
  6. Els dissabtes, les bicicletes podran accedir als trens i tramvies fins a les 14:00h en tots els trams de les línies de FGV. La resta del dia es podrà accedir per als viatges realitzats amb origen i destinació entre les estacions dels trams de superfície. L'hora de limitació es refereix només a l'accés, pel que les bicicletes podran romandre en els trens/tramvies després de les 14:00 fins a l'arribada a la seva destinació.
  7. Els diumenges i festius a l'efecte de circulació es permetrà el transport de bicicletes durant totes les hores del dia i en tots els trams de les línies de FGV.
Bicimetro Metro València ha elaborat un informe sobre excursions d'interès, que es poden realitzar utilitzant de forma combinada el metro, el tramvia i la bicicleta. Les persones interessades poden consultar lass rutes proposades o requerir informació en les nostres oficines d'Atenció al Viatger, 900 46 10 46.