15 d’octubre 2007

Presentació DE LA TERRA


La Falla Arrancapins, dins les activitats especials que està realitzant per commemorar el seu Centenari, presenta el CD col·lectiu 'De la Terra'.
En el disc, produït per la nostra entitat, han participat una gran part de les formacions valencianes actuals de música folk i de cantautor: Sonadors de la Guaita, Colla El Cudol i Colla d'Algemesí, Aljub, La Beniterrània, Urbàlia Rurana, Tres Fan Ball, L'Ham de Foc, Pep Gimeno 'Botifarra', Quamlibet, Al Tall, Miquel Gil, Rafa Xambó, Màrius Asensi, Pau Alabajos, Eva Dénia, El Cau del Llop, Burguitos, Òscar Briz, Àlvar Carpi i Álvaro Domènech.

L'acte de presentació serà dissabte, 20 d'octubre a les 7,30 de la vesprada al saló d'actes d'OCTUBRE, Centre de Cultura Contemporània. C/ Sant Ferran, 12. València.
L'entrada és lliure.

Hi actuaran:
Colles d'El Cudol i d'Algemesí
La Beniterrània
Mara Aranda (l'Ham de Foc)
Màrius Asensi
Álvaro Domènech i Àlvar Carpi
Eva Dénia


Presentarà l'acte: Josep Vicent Frechina.

Articles falla Arrancapins:
20minutos
el país

1 comentari:

Alegria De La Huerta ha dit...

Wuau, wuau, wuau... quin disc, per favor!! On el venen que me'l compre!! Una pena que no puc estar a la presentació, però està clar que sigui com sigui em faré amb el disc. Si cal m'espere a les Falles per anar a fer una visiteta a la millor Falla!!